Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Sha! Hmm, jag är inte alls bra på att skriva sånt här.. men jag får försöka så gott det går. Jag märkte att en kille på min skola helt plötsligt hade blivit rent ut sagt skitsnygg. Man kan ju säga att jag inte var den enda som hade märkt det (minst 50% av alla tjejer var efter han). Och ja. Vi började snacka och vara med varandra, det enda ledde till det andra och till slut så blev vi ihop helt enkelt. Jag älskar han och kan verkligen inte klara mig utan han, ALLS. Helt sjukt. Mjo, vi säger att du förstår hur mycket jag älskar han så då fortsätter vi till problemet. Han var på G (på G? vad fult det låter) med en tjej innan mig, men sen kom jag och förstörde allt lite... ganska mycket. Jag hade ingen aning om det hela, so don't blame me. Men innan jag hade fått reda på allt så hade jag börjat umgås med tjejen och vi blev riktigt tajta. En dag var jag med henne och min pojkvän samtidigt. Jag märkte ju direkt att hon var lite nere, så jag frågade hur det var med henne när ingen annan hörde. Hon sa ju såklart att allt var bra och att hon bara var trött. Till slut, när jag och hon var ensamma och min pojkvän hade åkt hem så släpper hon bomben: HON HAR VARIT PÅ G MED MIN KILLE OCH HON ÄR FORTFARANDE KÄR I HAN. Och tro mig, man ser verkligen att hon nästan älskar han. Hon snackar om han mer än vad jag gör. Liksom, HALLÅ?! Hon snackar om hur mycket hon älskar.. min kille? Med mig? Så. Jag älskar min pojkvän. Min pojkvän älskar mig. Jag älskar min vän. Min vän älskar min pojkvän. (Vänta, något gick fel där, va?) Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Just därför skickar jag detta mail som var otroligt irriterande att skriva.
  • SVAR Gud vilken jobbig situation. Men det enda du kan göra är prata med din vän och förklara att du och din kille är jättekära och att du är ledsen över att hon känner som hon gör, ledsen eftersom du inte tänker "dela med dig" av din kille. Att vara olyckligt kär är skitjobbigt men din vän borde snart fatta att det inte är lönt att gå och hoppas och tråna efter någon hon inte kan få. Så är det ju ofta, om man är kär i någon som inte är kär tillbaka så brukar intresset svalna. Man fattar att det inte är någon idé att lägga energi på något som verkar omöjligt. Sen kan jag ju tycka att det är lite taskigt av din vän att ta det här med dig, det blir ju en jättekonstig situation för er allihop! Det kanske är bra om du, din kille och er vän inte hänger på ett tag? Om hon varit på G med honom och fortfarande är kär i honom är det nog inte så jättekul för någon av er att vara med varandra menar jag... Peppkram!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.