Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
 
 
Emma Svensson
Hjältinna Emma Svensson
ÅLDER
27
INTRESSEN
Mitt jobb, resa, god mat, tv-serier, spel och vänner
GILLAR
Kärlek och omtanke
GILLAR INTE
Lögner och falskhet


 
 

Jag arbetar som frilansfotograf och plåtar främst musik men även en del reklam och mode. Det var sju år sedan jag började fotografera och jag älskade det från första stund.

Då var det bara en hobby. Tre år senare var det mitt heltidsjobb. Idag har jag även en egen bildbyrå, tidning på nätet, undervisar och håller workshops i foto samt har varit bildredaktör för en fotobok med Håkan Hellström. Jag är otroligt lycklig över att få arbeta med mitt största intresse. Förutom att få vara kreativ får man vara med om fantastiska upplevelser och träffa mycket nya intressanta människor. Jag är en ambitiös arbetsnarkoman som samlar på upplevelser. Jag älskar att varje dag i mitt liv är spännande och det händer nya saker.

Varför Emma började fotografera: Det var en slump den gången jag började fotografera på riktigt. Jag hade tagit med mig min kamera till en spelning med Mando Diao och när jag fotograferade kände jag bara "wow" – det här vill jag hålla på med

Emmas inspirationskällor: Jag hittar inspiration överallt! Genom att resa, se världen, läsa tidningar, se på filmer, läsa bloggar, titta på bilder och utställningar, lyssna på musik, köra bil och umgås med andra kreativa människor.

Emmas förebilder: Alla som vågar satsa på det som de brinner för. Om jag måste välja en fotograf blir det Annie Leibovitz.

Emmas råd för att följa sin dröm: Att fortsätta kämpa. Att inte ge upp även om det är tufft eller svårt. Jag tror att alla kan lyckas med det som de vill men vägen dit ser olika ut. Ta hjälp och stöd av andra i samma situation, tillsammans blir ni starkare.

 
 Om första...
Mensen: Jag var 14 år och det kändes som alla hade fått sin mens utom jag. Jag var väldigt tacksam när den äntligen dök upp, samtidigt som jag var lite rädd.

Jobbet: Jag började arbeta helger och sommrar i en skivbutik när jag var 13 år. Det var som en dröm. Där träffade jag även min första pojkvän.

Relationen och kyssen: Jag raggade upp honom i skivbutiken där jag jobbade genom att ge honom en lapp med mitt nummer och en komplimang. Vi var ihop i två månader. Första gången vi kysstes var på bion. Jag var nervös men allt gick bra.

Festen: Jag gick inte på min första fest förrän jag var 16 år. Jag hade flyttat hemifrån och mina nya klasskompisar tyckte det var toppen och övertalade mig att ha fest. Jag hade bara varit på skoldiscon tidigare så jag visste knappt hur man gjorde. En kompis kände någon som skulle köpa ut. Jag hade aldrig druckit och beställde två cider. Jag visste inte hur det fungerade med att dricka, hur mycket man skulle dricka eller hur det var att vara full. Det dröjde tills jag var 18 innan jag provade det. Jag var ganska sen med det mesta. Det var väldigt befriande.kommentarer
  • KittyBlonde
        Publicerad 19 sep, 2010, 15:16
    KittyBlonde Hur kan man se hela svaret på "Senaste frågan" ? :D
     


 
Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.