Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Alltså, kolla här, jag är tolv år och har inget "emot" att kyssa en kille, men att kyssa en tjej är som en stor explosion i magen bara ja tänkr på det! jag har länge sett på mig själv som bi(eftersom jag har en kille i huvet som skulle vara helt okj) men börjar tänka att ja kanske e lebb, vad tror du med tanke på skillnaderna jag kännr mellan att kyssa en tjej och en kille? :S
  • SVAR Hej! Det här med att sätta etikett på sin sexualitet är inte alltid det lättaste. Och vet du? Jag tycker inte man behöver det. Du är såpass ung att du absolut ska testa dig fram, utan att behöva känna att du "måste" veta om du är bi eller lebb, även om du kanske känner att du vill. För visst vore det jobbigt om du bara bestämde dig för att "nä, nu gillar jag bara tjejer", men så dyker det upp en snygg och härlig kille... Förstår du vad jag menar? Så det jag tycker du ska göra är helt enkelt att inte fastna på att du måste veta exakt vad det är du gillar mest - killar, tjejer eller både och. Jag tycker istället du ska kyssa både killar och tjejer, känna i magen att det känns bra och fortsätta vara precis så som du är. Det är nog mest omvärlden som sätter press på oss att sätta etikett på vår sexualitet (alltså om vi gillar killar, tjejer eller både och), och den pressen kan vi väl ändå bara ta och strunta i ibland? Kram!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.