Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA för det första, TACK för en underbar spalt. Du har verkligen hjälpt mig. okej, till min fråga. Det är så att jag är typ kär i en kille i min klass. eller jag gillar honom otroligt otroligt mycket iaf. Vi brukar prata och skratta och typ skojretas varje dag och han typ säger gulliga saker ibland och han har skickat hjärta på sms och så. men grejen är att innnan så har han typ flörtat med flera och så och han gör väl det lite fortfarande men inte lika mkt. flera har sagt att dom tror att han gillar mig och så och jag hoppas verkligen det. grejen är att jag är SÅÅÅÅ jävla rädd för att fråga, asså jag är så rädd för vad han ska säga, och jag vill inte vara jobbig och typ alltid smsa först och sånt, jag är så rädd att han gillar någon annan eller så. SNÄLLA hjälp mig, jag är helt förstörd.
  • SVAR Åh du, det är skitkrångligt, först är det ju svårt att veta om någon gillar en, verkligen skitsvårt, en tittar efter lite olika tecken och hoppas och hoppas, och ibland förstoras det i huvudet. Det enda du egentligen kan göra är ju att fråga, jag tänker att du kanske kan förklara att du gillar honom lite, så att han får höra det, och då kanske det är lättare för honom att våga säga vad han känner för dig. Om han behandlar dig illa när du säger det eller så är han faktiskt inget att ha, för även om han inte gillar dig på samma sätt bör han i alla fall bli glad och stolt över att någon tycker om honom! Lycka till, kram Emerentia, och tack!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.