Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Haj Cissi!! Det finns bra och dåliga kyssare... Hur vet man hur man ska göra den bästa möjliga kyssen??? Förstår du min fråga eller låter den random på något sätt?! Jag är liksom inte den tjejen som strular runt hursomhelst och dom pojkvänner man haft har liksom inte vågat ta insiativ till det...!!! Nu börjar man komma upp i den ålder man skulle i allafall vilja prova på saker...alla säger ju att det är en underbar känsla!!! :s Snälla försök att svara på min fråga!! Det ska vara första gången. Xoxo Alex
  • SVAR Hej! Det finns lika många kysstekniker som det finns människor... Well, i alla fall nästan, känns det som. Så när du kommer börja kyssas och hånglas kommer du upptäcka att ojdå, det här var ju inte så mysigt och ojdå, det här var ju supermysigt. Jag tror det handlar mycket om att känna av den man kysser och inte bara köra på sitt race, det är hemligheten. För vissa gillar ju att vispa jättemycket tunga medan andra hellre mest kyssar mjukt och bara nuddar tungan mot den andras. Hur du helst vill ha det kommer du märka tids nog, och tänk såhär: det är KUL att testa och experimentera! Vill du hångla runt mycket, gör det! Vill du hellre satsa på att hitta en stabil pojkvän, kör på det! Det är bara du som bestämmer över ditt hångelliv, glöm aldrig det! Kram!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.