Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Heej! jag har två frågor, en som handlar om första kyssen och en som inte gör det. 1. Jag är 14, fyller 15 om ungefär ett halvår. Jag är okysst, har aldrig haft en kille(bara i typ tvåan i en dag..) och det känns så hopplöst, det känns som om det aldrig kommer att hända för mig. som att ingen kommer bli kär i mig, någonsin. snälla hjälp mig, det är så jobbigt att tänka så! 2. Jag är ca 161 cm lång och väger typ 63 kg, är jag överviktig? jag har rätt mycket muskler med. ibland får jag typ stunder av svaghet nät jag tycker att jag är tjock, och alla är så mkt smalare och snyggare än mig. ibland känner jag bara för att banta, men vet att det är så dumt!! jag tycker ju att det är fint med kurvor, men jag får såna tankar ibland ändå. tacksam för svar. kram
  • SVAR 1) Du, ta’t lugnt! Jag lovar att det kommer, jag var okysst länge men plötsligt bara hände det och då gällde det bara att slappna av och försöka ta det lugnt och inte vara för ivrig. Du kommer bli kysst, det lovar jag, och ibland är det skönt att vänta lite! 

    2) Jag tror inte att du är tjock, det viktiga är hur en känner för sig själv, hur kroppen känns och hur huvudet tänker. Jag tror att de flesta har perioder där de känner sig lite tjocka, ibland smala och ibland bara vanliga. Gå ut och ta en promenad, det brukar jag göra när jag känner så, då brukar känslan försvinna. Och framför allt: tänk på att du är perfekt som du är! Kram
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.