Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej! :) Jag har smsat med en kille sen i onsdags, har aldrig träffat han men jag vet att min och hans mamma jobbar med varandra. Vi har redan börjat skickat hjärtan och sånt, och vi "leker" fråga leken när man ska fråga varannan fråga..och idag så frågade jag han vad han skulle göra när han träffade mig, och han skrev att han skulle kyssa mig om han fick chansen..och självklart vill ju jag också det men det är bara ett problem..jag har ALDRIG kysst någon!! snälla hjälp..hur gör man? tacksam för svar! <3 p.s. jag går i 6an och han i 8an.
  • SVAR Hej Jonna! Att aldrig ha kysst är inget gigantiskt problem, det brukar falla på plats väldigt fort! Det du ska tänka på är att du måste slappna av. Hårda och spetsiga tungor är inget intressant. Och hårada läppar är inte heller så skönt. Så slappna av och låt inte tungan gå runt för mycket, helikopter-känslan är inte heller något att föredra. Du kommer bli bättre för varje gång du kysser någon och om du kysser samma person flera gånger om kommer ni förstå er på varann och veta exakt hur ni ska göra efter ett litet tag! Lycka till! Kram!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.