Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej, det är ingen kille i min klass som är mogen nog att kyssas men jag skulle själv vilja kyssa nån fast jag är också rädd för att folk ska reta mej eller att jag ska göra.. fel. Jag kan ju inte gå till någon och fråga hur man gör för det känns lite jobbigt Men ska jag våga kyssa min kille om han vill det eller ska jag låta bli ett tag... Eller jag vet inte...
  • SVAR Det här med första gången, oavsett om det handlar om kyssar eller att ligga, är alltid ett ganska nervöst kapitel... Dom bästa råden jag kan ge är att du ska ta det lugnt, inte stressa och se till att du känner dig trygg i det du gör. Det är inte lönt att kasta sig på första bästa och hångla loss om man inte känner för det, eller så är det precis vad man går runt och drömmer om... Det viktigaste är att det känns bra i magen när det väl händer. Sen tycker jag inte man ska ha skithöga förväntningar på allra första gången, för det finns ju alltid en risk att det blir lite fel eller klumpigt, det är nästan så att det hör till. Mitt första hångel var askasst, men sen efter det lärde jag mig hur jag skulle göra och hittade även bra killar att hångla med. Jag är övertygad om att du kommer bli riktigt bra på att kyssas och dessutom gilla det, bara du hittar rätt sätt och rätt tillfällen, och när det är... Ja, det vet bara du själv. Men kör hårt! Peppkram!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.