Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej!:) Häromdagen skedde äntligen min första kyss, enda problemet var att det kändes som att jag gjorde helt fel! Man vill ju att det ska vara rätt från början och att man ska vara "bra" på att kyssas redan från början. Jag oroar mig för att han ska tycka att jag är lika dålig på de som jag tycker. Det hjälpte visserligen lite att han efter den första kyssen sa "Mm, den va go" Men det är ändå svårt att tro på. Hur ska jag lära mig att slappna av mer och låta det hända av sig själv utan att försöka överanalysera och styra kyssen?
  • SVAR Hej! Du tar ju upp det bra själv;) Inte överanalysera... För det här med kyssar och hångel är något man verkligen hiuttar rätt inom desto mer man prövar. En person kan gilla att kyssas på ett sätt, en annan på ett helt annat. Det finns inga regler och OM någon nu skulle tycka att du inte kysser bra... Well, det betyder ju inte att du INTE gör det, det är ju bara den personens personliga tycke och smak. Så överanalysera inte, kyss dig framåt istället. Testa mycket tunga, lite tunga, långa kyssar, kortare pussar... Ja, du kommer garanterat hitta ditt sätt att kyssas på. Kör hårt!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.