Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA hej, jag är 16 år, ska fylla sjutton i år och jag har aldrig kysst någon. aldrig i hel mitt liv. jag vet att det "kommer när det kommer" , och jag själv vill att det ska bli "fint", alltså inte med vem som helst utan att det ska vara någon speciell . Men det är just det som är problemet, jag tror inte, eller jag är rätt säker på att det inte kommer att komma någon "mr right " in skuttandes i mitt liv så där helt plötsligt som alla säger att första kärleken och kyssen gör. Och det är det jag börjar få lite smått panik över. för visst kan jag känna mig lite panikslagen ibland över att jag aldrig kysst någon. men för det mesta så är det panik över att jag aldrig kommer träffa någon som verkligen gillar mig, som vill ligga i soffan och kramas och äta godis. som kan tänka sig att spendera mer tid med mig en vad de killar som mina kompisar kysser , när dom strular i en soffa fulla efter en fest. så vill inte jag ha det. så min fråga är väll ; tror du att det kommer att finnas någon för alla , eller kommer vissa få gå ensamma hela sitt liv utan minsta lilla kärlek från en pojke ?
  • SVAR Åh hallå! Jag förstår verkligen hur du tänker, jag tänkte likadant, men det är så konstigt det där med kärlek alltså, det bara verkar komma ganska plötsligt... Jag tror att det finns någon för alla och jag tror att det är viktigt att ha den inställningen. Så tänk på det, att det finns någon för dig, den ska bara hitta dig, och du den. Det kanske tar lite tid, men det kommer! Du verkar hemskt vettig och bra så om jag får gissa tar det inte sån tid. Håll ut! Kram emerentia
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.