Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej! Jag är grymt kär i en kille. En kille jag gillat i två år, olyckligt kär. Nu har han börjar intressera sig för mig och han har till och med försökt kyssa mig, men jag vände bort huvudet... jag vill inget hellre men jag kom på att jag kan INTE och dog lite av sorg. Han har varit med så många och är så säker på allt han gör, skolans populäraste kille.
  • SVAR Gud vad jag känner igen det där. Jag hade ett jättekasst första hångel och efter det vågade jag inte kyssa någon på över ett år. Men så träffade jag en jättefin kille på en fest och ja... Det bara kom naturligt. Vi var ensamma i ett rum och jag var ärlig och sa till honom att jag inte var så erfaren, och då log han och sa att jag bara skulle slappna av och inte vara nervös. Det blev en jättefin och mysig kyss och efter det vågade jag hångla igen! Så jag tycker du ska vara ärlig mot den här killen och säga att du inte har så mycket erfarenhet. Det är absolut inget att skämmas över och är han en schysst kille så kommer han reagera på samma sätt som killen jag hånglade med den där fina gången reagerade. Kyssar och hångel handlar inte så mycket om teknik och erafrenhet utan mer om att man ska vara sugen och känna pirret i magen, sen löser sig det mesta själv. Kör hårt!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.