Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej! Jag är jätterädd över min första kyss, jag blir rädd när någon säger; "ah han var skitdålig på att kyssas" för tänk om jag är skitdålig och får killen att vända bort huvudet? :( Just nu är jag inte ihop med någon, så nu kan jag inte kyssas ;) Jag har försökt "träna" att kyssas, men jag ser bara fjantig ut. Jag är på världens kyss humör men tror det kommer gå jättedåligt .. Och förresten, ska man ha mintsmak i munnen eller någonannan smak? ;))
  • SVAR Tja! Du kommer inte vara dålig, eller ja, du kommer inte vara lika bra som när du gjort det några gånger, övning ger fördighet, det gäller även kyssar faktiskt. Så öva på hemma, jag hörde ett trix med en tomat någon gång, kanske värt att testa om du vill öve lite mer! Angående smaken så tror jag att jag i alla fall tycker att naturlig är godast, ett tuggummi mitt i kysser funkar inte speciellt bra och många kyssar är spontana så det är inte helt lätt att bli av med ett tugummi precis i stunden. Borsta tänderna noggrant istället och tugga tuggummi eller nåt när du vet att kusten är klar så att säga. Mint eller annan smak tycker jag du ska avgöra, om du inte vill vara naturell, så att säga. Kram Emerentia
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.