Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA hej!! jag är en tjej på 12 vintarar och jag har aldrig kysst någon. jag vill gärna kyssa någon men jag vet inte hur man gör 1-hur ska jag veta att han vill kyssas eller inte? 2-hur gör man med tungan? 3-kallas det kyss även om man inte ha tunga? 4-jag vill helt enkelt veta hur man kysser!
  • SVAR Hej! För att ta reda på om killen i fråga vill kyssas eller inte så tycker jag du ska börja med att flirta med honom, t.ex genom att le, småprata och visa dig allmänt intresserad. Du kommer märka ganska snabbt om han också verkar intresserad. När det kommer till själva kyssandet så tycker jag att det ska ske när det inte är massvis med folk runtomkring. Då kan man lätt bli stressad och ha svårt att slappna av. Mina bästa kyssar har varit på en stig i skogen, i soffan när bara vi varit i huset... Ja, du fattar. Man behöver inte använda tunga om man inte vill, det finns inga såna regler när det kommer till kyssar! Vissa gillar jättemycket tunga och andra gillar det inte alls, det är himla olika från person till person, och sånt där får man testa sig fram till med den man kysser. Stor lycka till-kram!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.