Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hejhej jag är snart 14 år och är helt galen i en kille i min klass ! Han är söt, snäll ,rolig och helt underbar ! förut fick vi platserna bredvid varandra men nu har våran lärare bytat :( Vi e ofta på rasterna med våra andra vänner. Vi är väldigt lika faktiskt, på många olika sätt, jag tycker det, många andra säger även det till mej. Det känns som om han gillar mej, iaf lite :) på fredag e det jägers ! (ett stort disco för högstadiet på jägersbo) och han säger att han ska dit, vilket jag också ska. jag vill verkligen bli tsm med honom elr något annat typ strula. Vad ska jag göra ? Kram Hanna :) <3
  • SVAR Hej! Den här killen verkar ju gilla dig så du har alla chanser att få honom på kroken;) Jag tycker du ska ta mod till dig och gå fram till honom på discot på fredag och börja snacka. Ni verkar ju ha mycket gemensamt så det lär inte bli svårt att få snacket att flyta på... Sen tycker jag ni kan dra er undan lite från dom andra, om ni hittar ett lugnare rum eller kanske utomhus. Där kan ni snacka mer ostört och ja... Jag tycker faktiskt du kan ge honom en kyss. Du behöver ju inte hångelattackera honom, men du kan böja dig fram och testa att kyssa honom på munnen, och se hur han reagerar på det. Man måste våga för att vinna, som det heter. Du kan ju även messa honom innan discot och kolla lägetm värma upp lite... Stort lycka till!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.