Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
 • FRÅGA Hur kysser man någon har alrdig testat jag vill gärna men jag vågar inte hu rgör man, tänk om man gör fel!:-O
 • SVAR Hej! Det är är den ABSOLUT vanligaste frågan här, så du är verkligen inte ensam om att undra;) Och tyvärr är den ganska svår att svara på eftersom det finns typ lika många sätt att kyssas på som det finns människor, nästan i alla fall. Vissa gillar att göra si, andra så. Vissa vill kyssas jääättelänge, andra bara lite kort och snabbt. Men några generella råd... Eller ja, låt oss kalla dom "kyssregler" är: * Gör det bara när/om du själv vill. Ställ aldrig upp för att vara "schysst", för det är bara oschysst mot dig själv. * Känn av vad han/hon du kysser vill/gillar. Man brukar ju märka om det uppskattas eller inte när man vevar runt med en tunga i någons mun. Stressa inte utan låt kyssen ta lite tid, så ni båda kan hitta vad ni gillar och göra det absolut bästa av den här mysiga, pirriga stunden. * Bit inte den du kysser i tungan, om han/hon inte uttryckligen har sagt att han/hon gillar det då. Sen brukar inte FÖR mycket tunga FÖR snabbt vara särskilt poppis. Då blir det mer "kvävning" och "elvispande" än mysigt hångel. Lycka till alla kissers, det kommer gå grymt bra, lovar!
 •  
 
kommentarer
 • issis
  Publicerad 14 jun, 2011, 23:38
  issis Hejj :D i dagis hånglade jag första gången :P inte senn dess har jag pussat eller hånglat :( min "kompis" förstör allt! hon skämmer ut mig! ;( men nu är jag på g med en kille som är jätte söt snäll rolig och allt! men dom andra tycker han är töntig för att han orienterar! :( har alldrig kysst honom men första kyssen bara flyter det gjorde mig den kommer av sig själv! :)
   
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
 • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.