Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Jag är dö rädd för tungor och jag pallar knappt att se en utanför munnen :P Vill kyssas men så fort jag tänker på tungor blir jag..spyfärdig, vad gör man?
  • SVAR Alltså, man ska ju ALDRIG, ALDRIG göra något mot sin vilja. Det borde liksom vara ALLAS livsfilosofi. Ställer man upp på grejer man egentligen inte vill kan det sätta djupa spår i en, jag har träffat måånga tjejer som fått sin sexualitet skadad på grund av att de gick med på att ligga med killar som tjatade på dem när de var yngre. De har senare i livet haft svårt att njuta av sex (det är ju det som sex handlar om, inget annat) och inte känt att de kunnat lita på killar. Så vill varken dom eller jag att någon mer ska behöva känna. Så mitt enda råd är: Ha BARA sex när du själv verkligen vill, gör ingenting bara för någon annans skull och framförallt: våga säg ifrån när killar tjatar om att få ligga. De som tjatar är ändå, verkligen inte någonting att ha. Någonsin! Världen är full av fina, schyssta killar som man kan ligga med utan att behöva känna någon som helst klump i magen, satsa på dom istället! Kram
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.