Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Jag är precis 17 år fyllda och fick min första riktiga kyss i helgen. Var på en lokalfest med det vanliga folket men även lite nya, varav en jag dansade tillsammans med några låtar. Han kysste mig och stack in tungan direkt. Smakade snus och oförberedd och okunnig som jag var avbröt jag det ganska fort. Undrar nu om det finns fler än mig där ute som inte fått sin första kyss tidigare? Eller sitter han nu och diskuterar vilken nybörjare jag var? Tack.
  • SVAR Tja! Grattis till första kyssen, även om den smakade snus. Då är den avklarad. Det är ganska skönt, eller hur? Det finns hundratals, tusentals tjejer och killar som inte fått sin första kyss förrän långt senare än 17. Jag träffade en tjej som hånglade första gången när hon var 19 för några veckor sen och har pratat med många som varken legat eller kysst någon förrän de var 20 eller så. Inget ovanligt alls alltså. Det du kan vara glad över är ju att du hade integritet att avbryta honom, om du inte gillade det. Det tycker jag är grymt och rätt. En ska göra det en vill, inte mer, inte mindre. Jag tror inte han pratar om det, och gör han det kan jag tänka mig att det är bara för att han tyckte det var pinsamt. Hur ska han veta att du inte kysst någon förrän nu? Nej, precis, det kan han ju inte veta! Därimot vet han nog att han smakade snus och att det inte är direkt charmigt. Så om du hör nåt om det, säg det bara. Att han smakade äckligt.
    Nu har du kysst en kille och jag lovar att det blir fler, alltid lättare när första kyssen är avklarad och du vet i alla fall lite mer hur du vill ha det tror jag!
    Kram Emerentia
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.