Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Jag är suuuperkär i en kille, och igår kom han bakifrån och kramade mig. Det pirrade till i hela kroppen! Kompisar sa att när han gick bakom mig så luktade han i mitt hår, och han vill typ krama mig. Men varje gång han kommer nära så rycker jag undan, fast jag inte vill! Det blir som en reflex och jag hatar det! Jag gillar honom verkligen!!! Jag vet inte, för han typ försökte göra en plan med sin kompis att båda skulle typ fråga chans på mig eller nåt, så jag vet inte om han verkligen menade det. Jag vill så gärna bli ihop men vi var ihop en gång och han ville strula, men jag ville inte och då typ sa han att jag var feg. Nu VILL jag verkligen men han kanske inte vill om han tycker jag är feg. Tänk om jag gör fel!? Så sprids rykten på skolan att jag är den sämsta i världen på att kyssas? Snälla hjälp mig...
  • SVAR Hej Jonna!
    Jag tror inte du är världens sämsta på att kyssas, det priset innehas definitivt av en persom jag fick en kyss av för några år sen. Så jag säger kör bara! Det är svårt att kyssas fel och jag lovar att det blir bättre med varje gång. En lär sig och utvecklas och om du kysser samma person flera gånger så kommer ni komma underfund med hur just ni funkar ihop!
    Om du verkligen är kär så intala dig själv att stå kvar och inte rygga tillbaka, annars kanske du ska tänka lite över varför du ryggar tillbaka, det kan vara bra att veta... kanske finns det någon gammal känsla från när ni var ihop innan som ligger kvar. Vill du inte "strula" den här gången heller så behöver du inte det. Det är du som bestämmer över dig själv och vad du vill göra, glöm inte det! Kram Emerentia
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.