Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Jag har aldrig strulat med någon kille och jag går i åttan, DE ÄR KATASTROF! Sist jag var på g med en kille, så ville han strula men jag var så extremt nervös så jag vågade inte, jag hade inte en aning om hur jag skulle göra? Så jag 'pussade' bara han och jag kände hur han öppnade munnen för att börja strula, men då vände jag bort huvudet, men sen ångrade jag mig jätte mycket! Nu är jag på g med en ny kille och jag vill verkligen strula med han, hur gör man? Min kompis säger att man ska inte tänka utan allt bara flytter på av sig själv. Men gör de verkligen de, för han har liksom heller aldrig strulat, kommer de ändå att flytta på även om ingen av oss någonsin har strulat förut?
  • SVAR Hej du! Jag tycker du ska lyssna på din kompis, för det är bara att testa så flyter det på! Men jag vet precis hur läskigt det känns, man vill inte göra fel och det ska ju kännas bra! Men faktum är att kyssar och hångel inte är någon kärnfysik, utan något som blir superskönt och supermysigt bara man testar sig fram lite. Vissa gillar att hångla med mycket tunga, andra tycker det är skönare att bara snudda tungspetsarna vid varann. Så försök komma över din noja och våga testa! Nu har du ju dessutom en bra kille på G, så passa på vid ett bra tillfälle när ni är ensamma. Man kan ju börja med att bara pussas med stängda munnar för att sen börja leka med tungorna. Ta det steg för steg, ingen stress. Stort lycka till!!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.