Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
 
 
Lina Thomsgård
Hjältinna Lina Thomsgård
ÅLDER
32
INTRESSEN
Folk
GILLAR
Folk
GILLAR INTE
Gnäll


 
 

Jag är en lång, hetsig, högljudd och optimistisk feminist som jobbar som pr-konsult på egna företaget Frau och spelar skivor med dj-kollektivet Chapel Hill Crew.

Jag driver dessutom projektet Rättviseförmedlingen, där jag tillsammans med 17 000 andra frivilliga hjälper projekt och företag att hitta folk ur underrepresenterade grupper till exempelvis tv-paneler och dj-bås, via Facebook och Twitter. Målet är ett samhälle där en persons kön, ålder, utseende och ursprung inte begränsar deras möjligheter och rättigheter att göra vad de vill och kan. Det är så himla roligt att se att det faktiskt går att göra skillnad och att både tjejer och killar, gamla och unga – vill vara med och skapa ett bättre, mer jämställt samhälle.

Varför Lina började dj:a och arbeta med sina hjärtefrågor: När jag gör saker jag brinner för tar energin aldrig slut, oavsett om det är när jag spelar skivor eller jobbar med mina projekt. Då känns det meningslöst att göra något annat.

Linas inspirationskällor: Min morfar brukade säga: "Rätt ska vara rätt och det som är fel ska också göras rätt", det gillar jag. Om någonting inte är som man skulle vilja, istället för att gnälla – gör något för att göra det bättre!

Linas råd för att följa sin dröm: Ett annat av mina favoritcitat är "Det anstår mig inte att göra mig mindre än jag är" av Edith Södergran. Att våga vara allt jag är – stor, bräkig och flamsig – och göra allt jag vill utan att be om ursäkt för att jag tar plats. Det önskar jag att jag hört långt tidigare.

 
 
Blondin Bella @ work

Om första...
Mensen: Den kom jättesent. I flera år trodde jag att den aldrig skulle komma.

Jobbet: Jag jobbade gratis åt en rockradiostation när jag var 13 för att jag älskade rockmusik. Vi skulle ringa runt och göra marknadsundersökningar. Jag struntade i telefonlistan och ringde bara till snygga killar i nian och marknadsundersökte lite om de hade tjejer och om de händelsevis tyckte att det fanns några fräscha 13-åringar i deras skola.

Relationen och kyssen: Det var med Robban på kollo. Han var tre år äldre och tyckte det var synd om mig för att jag aldrig blivit kysst. Jag var tolv och blev superkär. Är nog fortfarande lite kär. Robban, var är du idag?kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.


 
Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.