Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
 
 
Sarah Meurle
Hjältinna Sarah Meurle
ÅLDER
20
INTRESSEN
Skateboard, vänner, resa, fotografi, alla möjliga aktiviteter.
GILLAR
Skateboards
GILLAR INTE
Oklart


 
 

Jag har alltid varit en pojkflicka, och hållit på med olika sporter. När jag var 13 år började jag åka skateboard. Det fick mig att bara tänka på skateboard och hela världen snurrade runt min bräda.

Min största dröm var att bli skateboardproffs och idag får jag möjligheten att resa runt världen och träffa nya människor, åka skateboard och göra saker jag tycker om. Om det är en tävling jag åker till, en resa för att filma eller bara för att hälsa på en vän så är jag i den perioden av mitt liv just nu där jag inte kan sluta resa. Jag gick på skateboardgymnasiet Bryggeriet i Malmö och läste fotografi/skateboard vilket jag tycker om väldigt mycket och är något jag håller på med dagligen. Som så många andra skateboardakare har jag bott i Barcelona fram och tillbaka under de kalla svenska vintrarna och under somrarna har jag åkt på skateboardturnéer och tävlingar lite runtom. Idag är jag i Vancouver och bor här i några månader, åker skateboard och jobbar på en farm lite då och då. Innan jag kom hit var jag i New York. Sen var jag i östra Kanada på en skateboard-turné med massa tjejer då vi hade uppvisningar och skatade i de olika städerna.

Varför Sara började skata: Det verkade som en rolig utmaning. Många av mina vänner på min skola hade redan börjat, så jag började tillsammans med en god vän. Jag tyckte det var det roligaste någonsin och byggde en skateboardramp på min vind.

Sarahs inspirationskällor: Att resa och träffa nya människor är väldigt inspirerande. Mina vänner är de jag har roligt med och som får mig att vilja skata.

Sarahs råd för att följa sin dröm: Jag har alltid gjort vad jag känt för. Även om det kan verka svårt att börja med något helt nytt så ska man alltid prova och göra det man känner för utan att tänka for mycket på andra människors åsikter.

Sarahs skathöjdpunkt hitintills: Förra året var jag med i min första amerikanska tävling där jag kom på åttonde plats, i VM i Boston. Och i oktober fick jag min första promodell på Bellows skateboards – en bräda med mitt namn på. Men när jag satte min första kickflip var jag nog gladare än vad jag någonsin varit.

 
 


Om första...
Mensen: Min första mens kom när jag var 12 eller 13. Det var ingen överraskning, jag visste vad det var och jag var rätt glad första gången. Sen tyckte jag mest det var jobbigt.

Jobbet: Praktik på Streetlab, skateboardäffaren i Malmö. Ett självklart val för en ung skatare.

Relationen och kyssen: Min första pojkvän när jag var liten kom hem till mig med en nallebjörn nar jag var sjuk. Vi var bara tillsammans i ett par veckor, förhållanden i 10-årsåldern brukar inte vara så långvariga.

Festen: Första gången jag hade en stor fest hemma hos mig var när vi slutade nian och 30 av mina klasskamrater släppte loss. Självklart blev det kaos, kärlek och tårar i slutet av natten hemma på landet.kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.


 
Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.