Girls1st sweden Libresse initiative

Välkommen till Girls1st forum om kroppen! Hormonkaruseller, BH, finnar eller sportskryt - här gafflar ni om allt som hör tonårskropparna till. Alla tankar är bra, MEN läs våra husregler först!

 
 
 
 
 • Författare
  Meddelande
 •  
 • Hej, jag grå i sexan och nästan alla i min klass har bh (Det är dock inte därför jag vill ha det) och jag vill också det.

  Jag vill ha det för att när jag har vissa tröjor på mig så syns mina bröstvårtor igenom och jag går och typ trycker in mina bröst för att dom inte ska synas. Plus att mina toppar är jätte obekväma och små så det är jättejobbigt att ha dom.

  Men nu kommer vi till frågan... HUR SKA JAG SÄGA TILL MAMMA?! Jag vet verkligen inte för vissa har skrivit att deras mamma har blivit arga på dom men jag vill inte att min ska bli det. Och vi har inte så bra relation heller så snälla hjälp mig <3 tack
  27 maj, 2018, 15:51
 •  
 • jag sa till mamma hon blev inte arg hon o jag ska köpa bh 20 juni skriv en lapp till din mamma''jag tycker topp börjar kännas obekvämt jg skulle vilja börja med bh''eller sms jag lovar din mamma kommer inte bli arg <3
  27 maj, 2018, 22:01
 •  
 • Det är absolut inget fel med att ha BH och det borde vara en väldigt naturlig sak att prata om egentligen. Mamma vet att jag har varit ganska snabb i puberteten så att köpa topp till mig var liksom inget speciellt. Sedan sa jag att jag behövde nya och hon följde med och skulle köpa, dock så sa jag bara att jag ville prova BH men hon var lite skeptisk eftersom hon trodde inte att A- kuporna skulle passa mig. Jag provade och allt satt perfekt. Sedan dess har det liksom inte varit något speciellt. Tänk bara på att det egentligen bara är ett skydd så att man inte ska se bröstvårtorna. Hoppas du fick lite tips<3
  28 maj, 2018, 20:50
 •  
 • Tack så jättemycket för svaren!
  04 jun, 2018, 21:48
 •  
 • Hej! Jag fick min första bh genom att jag och mamma var och shoppade, det fanns några söta bhar som de var rea på och mamma frågade helt enkelt om jag ville ha en eller två. Köpte då den minsa storleken 65 AA utan bygel, mest för att vänja mig med att ha bh osv.

  Om du har svårt att fråga din mamma om bh:ar och komma in på det spåret skulle du kunna skicka iväg ett typ sms till henne när du är och shoppar och fråga "Kan jag får köpa en bh?". Det kanske är lite "naturligare" än att lämna en lapp innan skolan eller skicka ett sms till henne från ingen stans.

  Din mamma vet säkert hur det är och hon var säkert i din ålder när hon fick sin förta bh.
  Hoppas mitt svar var till användning! <3
  05 jun, 2018, 16:32
 •  
 • Men det är en grej till också som jag glömt skriva och det är att hon tror knappt att jag behöver topp som jag har nu och tror att jag nästan inte har några bröst//DinoDansaren från ett annat konto hahahaha
  24 jun, 2018, 17:56
 •  
 
 
Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
 • Söker... Loading

 
 
 
 
0 Inloggade tjejer
  Avbryt
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.