Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
  35 Nya svar  
 

Nya svar

 • Författare
  Meddelande
 •  
 • Håller med ovanstående, sex behöver absolut inte ha något alls med känslor att göra och virce versa och därför kanske inte det säger så mycket om vilken läggning du har.

  Jag skulle inte vilja säga att någon överhuvudtaget har någon läggning, utan att vi blir kära i människor och inte deras könsorgan, men om du vill sätta en etikett på vad du attraheras av skulle jag gå på det emotionella, dvs det könet du har känslor för.

  Som svar på din fråga om vilken läggning skulle jag säga ingen, känner mig varken mer eller mindre attraherad av det ena eller det andra könet men tänker att det reder ut sog med tiden.

  Hoppas det var till någon hjälp ❣️
  3 timmar, 52 minuter sedan
 •  
 • Tack för svar!! Jag är på semester i Sverige, jag mådde bättre efter att jag hade ätit osv och har haft en bra kväll, de e bara att nu mot slutet känner jag att jag har ont i kroppen, nacken och ryggen. Men jag antar att det är menssymptom. Tror dock att min nervositet gör allt värre. Får se om jag lever imon och om jag mår dåligt får jag väl säga till min mamma.
  5 timmar, 4 minuter sedan
 •  
 • Svårt att säga utifrån din beskrivning. Testa att ta på fläcken eller torka på den med toapapper så att du ser färgen bättre. Gällande hur man berättar det för sin förälder är det olika för alla, vissa säger det bara rakt ut, andra skickar ett sms eller skriver en lapp, vissa frågar "kan du köpa bindor/tamponger till mig?" och en del berättar inte alls. Det finns inga rätt eller fel. :)
  9 timmar, 4 minuter sedan
 •  
 • Vet inte var du är på semester, men om det är på något varmt ställe kan det ju vara att du fått solsting, druckit för lite, ätit för lite, osv. Det bör inte vara några problem att ha en tampong i fem timmar, så förmodligen är det inte tampongsjukan. Om du är orolig kan du ju ringa 1177 och rådfråga! :) Hoppas du kommer må bättre snart iaf!
  9 timmar, 6 minuter sedan
 •  
 • tjejpå14, tycker det är väldigt bra tankar och funderingar du lyfter i din trådstart. Personligen tror jag att mycket av det du skriver stämmer: att om man är van vid att använda en viss typ av sexuell stimuli (oavsett om den är mental, fysisk eller whatever) kan det göra så att andra stimunlin inte "fungerar". Och det kan ju såklart resultera i det du beskriver: att man inte får stånd/inte blir våt.
  -
  Jag tänker såhär: om du tror att porr kan ha en negativ inverkan på dig, din syn på sex eller din sexualitet som sådan - sluta kolla på det. Porr påverkar ju inte enbart "i stunden" utan kan ju även forma ens syn att se på sexuella relationer, sexuella beteenden, gränsdragning, gränsöverskridning osv.
  -
  Det känns som det är rätt "PK" att uppmuntra folk att kolla porr osv, men ärligt talat tänker jag att det finns en hel del att problematisera både inom porrvärlden och i folks användning av porr. Sexualitet är någonting som kan upptäckas på flera andra sätt.
  -
  itsonlymeee - Jag tror inte TS menade att "tjejer är mindre kåta än män", utan just att en effekt av en porrskada skulle kunna visa sig genom att man inte blir våt - på samma sätt som att man inte får stånd. Vilket jag ser som en helt legit slutsats.
  9 timmar, 9 minuter sedan
 •  
 • Tycker det är bra att du reagerar och funderat på ditt beteende. Mitt tips är att slänga vågen, och se till att börja äta regelbundet igen. Om du tycker det är svårt att motivera dig själv till det, så berätta det du skriver här i tråden till din/a vårdnadshavare och be dem hjälpa dig. Om du skulle behöva nån att snacka med kan du till exempel vända dig till ungdomsmottagningen där du bor eller kontakta vårdcentralen.
  -
  Ta hand om dig!
  9 timmar, 19 minuter sedan
 •  
 • Tycker det är intressanta tankar du har! Jag brukar skilja på sexuell läggning och romantisk läggning, då de inte nödvändigtvis behöver vara densamma. Vet heller inte om du menar "crush" som 'person du är sexuellt attraherad av' eller använder ordet som 'person du är känslomässigt nyfiken/intresserad av'. Inom det asexuella communityt finns det en motsvarighet till det begreppet som är "squish", vilket är som en icke-sexuell "crush". Sånt kan förmodligen sexuella personer också uppleva. :) Det finns ju en mängd olika dimensioner i varje relation.
  -
  Vilken läggning du har är oavsett upp till dig att bestämma. :) Sex behöver ju inte vara en del av en kärleksrelation, exempelvis. Så om du kan tänka dig en framtid med båda och helst vill ligga med bara tjejer finns det ju ingen motsättning i det heller, bara en åtskillnad mellan romantisk relation och eventuellt sexuellt innehåll. :)
  9 timmar, 22 minuter sedan
 •  
 • 1. Jag har alltid bindor i skåpet för det är praktiskt att hämta en ur skåpet när man behöver byta.
  2. Vi har mappar till alla olika lektioner där vi har arbetsblad och böcker så jag brukar lägga bindan någonstans i mappen som hör till den lektionen jag ska till efter att jag varit på toaletten. Ingen misstänker något då jag bara bär på en mapp som alla andra för jag är inte så öppen när det gäller mens...
  3. Längsta lektionen vi har i våra scheman på min skola är 90 min så då byter jag bara innan den lektionen.

  Hoppas du får det kul i högstadiet. <33
  15 jul, 2018, 18:24
 •  
 • Under mensen gör hormonerna lite som dom vill och kan krångla till en hel del, det kan mycket väl vara därför du fått ångest. Om det inte går bort eller om det blir besvärligt med alla hjärnspöken så bör du söka hjälp. På UMO är de jätteduktiga och snälla och trevliga och vet allt. Puss och kram!
  14 jul, 2018, 23:49
 •  
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
 • Söker... Loading

 
 
 
 
0 Inloggade tjejer
  Avbryt
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.